© Bungalowparkvoordeel.nl
ontdek Villages Nature Paris Beleef een unieke ervaring, in een omgeving die bekend staat om haar diversiteit en overvloed. Ontdek een ecologisch park waar de warme sfeer op natuurlijke wijze wordt opgewekt, door geothermie. Beleef een nieuwe manier van leven waarin respect en vriendelijkheid voor onze omgeving centraal staan en die ons motiveert dit in ons dagelijks leven ook te doen. Wij nodigen je uit om duurzame ontwikkeling op een andere manier te ontdekken, zorgeloos en vrij. Een optimistische kijk op alles om ons heen, vol nieuwe mogelijkheden, dat is onze visie op duurzame ontwikkeling. Een visie die ons vanaf het begin van dit project heeft geleid en die ons is blijven leiden tijdens elke ontwikkelingsfase. Door de implementatie van ons ambitieus Duurzaam Actieplan, in samenwerking met onze partner Bioregional, is Villages Nature® Paris een wereldwijde primeur op het vlak van toerisme. Een verantwoordelijke bestemming waar al het mogelijke is gedaan om de ecologische voetafdruk van het park zo klein mogelijk te houden en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe praktijken voor toerisme.
Aqualagon met 7 glijbanen en grote buitenlagunes de BelleVie Farm de Extraordinary Gardens Lakesite Promenade Vapiano® restaurant DisneyLand Parijs® Action Factory
een unieke Center Parcs ervaring vlakbij Disneyland Parijs® De wereld van Center Parcs helpt je nieuwe energie op te doen en te ontspannen samen met het gezin. Geniet van dagtochtjes en ontdek Disneyland® Paris op slechts 15 minuten van het park. Het park is iedaal voor vrienden, familie’s met kids en tieners. U kunt kiezen uit 4 to 12 persoonsbungalows of 2 tot 4 persoons appartementen met verschillende uitrustingsniveau’s (Comfort, Premium of VIP). Zowel binnen als buiten worden u, ongeacht de leeftijd, diverse activiteiten aangeboden. Wellness, Hammam, massage’s, workshops, Action Factory, Escape room en nog veel meer. S´avonds kunt u genieten van heerlijke italiaanse specialiteiten, authentieke gerechten geïnspireerd door de regio, wijnbar, theesalon of zelfbediening. Eet gezellig op uw eigen terras dankzij de bezorgservice. Ga winkelen bij de promenade langs het meer of de BelleVie boerderij. Kortingen en aanbiedingen Villages Nature Paris - Last minutes Villages Nature Paris - Vroegboekkorting van max 36% met activiteitencadeau en voorkeursligging t.w.v. €63 Overzicht data schoolvakanties Nederland Bijkomende kosten De prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten(€29,50 per boeking),verplicht bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort bungalow in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon), toeristenbelasting en heffingen.

Villages Nature Paris

Bent u op zoek naar een de ideale plek voor een vakantie met familie, vrienden of met z’n tweetjes? Villages Nature Paris® is de nieuwe norm op het gebied van vakantieparken. Kies uit een appartement of cottage. In het centrum van het park, midden in het bos of aan het meer. Ieder met een eigen terras en een verfijnde inrichting naar de moderne mmatstaven. Beleef één van de nieuwe sensaties zoals Aqualagon, Forest of Legend en meer. Plan een tripje naar Parijs of Disneyland Parijs®, het ligt immers om de hoek.
*BIJKOMENDE KOSTEN Als je een verblijf boekt bij Center Parcs komen er de volgende verplichte kosten bij: reserveringskosten van € 29,50 per boeking. Ook ben je verplicht bij het boeken van een comfort cottage in Belgie, Duitsland en Nederland een bedlinnen pakket te nemen a € 8 per persoon. Ook komen er nog de toeristenbelasting en heffingen bij. Deze is verschillend per park. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.