© Bungalowparkvoordeel.nl
veel voordeel tijdens uw verblijf Vissen met vrienden, (klein)zoon of rustig alleen? Veel vakantieparken beschikken over stille natuur, zuiver water en een rijk visbestand. Vakantiepark het Meerdal of de Kempervennen zijn dankzij uitgestrekte meren ideale parken voor de vissport. Of het nu vanaf de kant, een steiger of een (huur)boot is. Iets vergeten? De parken bieden het benodigde vismateriaal voor een complete viservaring. Gaan niet-vissende vrienden of familieleden ook graag mee? Die voelen zich met alle overige activiteiten op de parken absoluut ook als een vis in het water. En tussen het vissen door beleef je een heerlijke tijd samen. Een goed vangst voor iedereen. Vissen bij Center Parcs Een bungalow aan het water? Bij Centerparcs weet men dat veel vakantiegangers graag een hengeltje meenemen op vakantie en daarom is op de meeste parken van Center Parcs rekening gehouden met vissers. Parc Sandur de Huttenheugte het Meerdal de Kempervennen het Heijderbos de Eemhof Vissen bij Landal Landal Greenparks heeft in europa een aantal parken met uitstekende vismogelijkheden. Hierbij hebben we voor u een aantal interessante Nederlandse Landal parken op een rijtje gezet. Aelderholt - visvijver - snoekbaars, voorn, karper De Bloemert - water in verbinding met meer - voorn, brasem Hof van Saksen - grote visvijver - voorn, baars Landgoed De Elsgraven - visvijver - karper, snoek Stroombroek - recreatieplas van ongeveer 31 hectare - snoek, baars voorn, brasem, karper Domein  de Schatberg - visvijver - baars, karper, brasem het Vennenbos - visvijver - voorn en brasem Vissen bij Roompot De vakantieparken bieden een ruime keuze aan accommodaties met luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familie villa's, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen. De vakantieparken zijn goed gefaciliteerd met onder meer zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants. Weerterbergen Villapark de Weerribben Hunzepark - brasem - winde - karper Vissen bij Libéma Even ontspannen en heerlijk je hengel uitgooien? Nabij een Jungalow of aan de speciale visstek aan de rand van het Victoriameer heb je een perfecte mogelijkheid om te vissen. Ruim 70 hectare water, grotendeels omringd door riet. Grote variatie van vissoorten zoals: karper, baars, snoek, brase, voorn,winde en paling Beekse Bergen Dierenbos
EEN ACHTBAAN BIJ JE BUNGALOW
vakantie
vis
vroegboekkorting, familie of 55+ korting
op bijna alle parken
Als u een visliefhebber bent, ook dan bent u bij een groot aantal vakantieparken aan het juiste adres. Er zijn namelijk een groot aantal vakantieparken die beschikken over een visvijver. Op deze wijze kunt u zowel vis- als vakantieplezier combineren. Ideaal! Er zijn zelfs vakantieparken, waar u een bungalow kunt reserveren met een eigen vissteiger. Of wat dacht u van een eigen boot, waarmee u vanaf uw eigen aanlegsteiger het water op kan varen? Voldoende mogelijkheden dus! Als u wilt vissen in Nederland heeft u altijd een visdocument (vispas) nodig. Wordt u lid van een hengelsportvereniging, dan krijgt u automatisch deze vispas. Wilt u nachtvissen? Dan is er vaak een extra nachtvispas verplicht. Voor meer informatie: Sportvisserij Nederland. Op heel veel vakantieparken heeft u een visdocument (vispas) nodig. Het is niet toegestaan om de visvangst mee naar huis te nemen. Kijk op de website van de detreffende aanbieder voor meer informatie.
*BIJKOMENDE KOSTEN Als je een verblijf boekt op een bungalowpark dan komen er meestal nog verplichte kkosten bij zoals: reserveringskosten per boeking, eventueel bedlinnen p.p., toeristenbelasting en heffingen Deze is verschillend per park en per aanbieder. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.
EEN VISPARK IMPRESSIE